Доставка

Доставяме ЛЕД целогодишно, без почивен ден !

Доставката на лед за град Варна е безплатна и се извършва всеки ден, с хладилен транспорт, до указано от вас място.

Ако сте от друг град и искате да работите с нас, моля използвайте формата за контакт и се свържете с нас, ще предложим удобен и изгоден за вас вариант.

Приетите поръчки се изпълняват в същият ден освен ако не е уговорен друг срок за доставка.

Пример 1: Поръчвате лед в 09:00, ние ще ви го доставим в рамките на деня, най-вероятно 2-3 часа след като сте поръчали, т.е. до обяд заявката ще бъде при вас.

Пример 2: Поръчвате лед в 20:00, ние ще ви го доставим възможно най-бързо още същата вечер.

Пример 3: Поръчвате лед в 12:00, но с уговорка, че обектът ви отваря в 22:00 или нямате възможност за съхранение на продукта преди 22:00. В такъв случай, ние се съобразяваме с вас и ще ви доставим поръчаното количество в уговорения час.

Разбира се, реагираме и в критични ситуации за вас – когато клиентите са в пъти повече от очакваното и вашите запаси от лед на кубчета са на привършване. В такъв случай, обадете ни се по което и да е време на денонощието, и ние ще спасим положението :). Не се притеснявайте да ни потърсите. Като дългогодишни собственици на заведения, ние също знаем какво е “да си в беда” с леда, и че обикновено при наплив на клиентела, не може да се прогнозира колко точно лед ще изразходите. Така че, вдигнете телефона, направете своята заявка, и ни очаквайте, ще бъдем експедитивни, обещаваме!

Call Now Button