За Нас

North Pole Ice е компания, която повече от 12 години извършва доставка на лед в град Варна. Разбира се, ние не се ограничаваме само в рамките на града, и също доставяме ЛЕД НА КУБЧЕТА и в други населени места, след предварително договорени условия.

Стартирахме през 2007-ма година, в малък цех, с една професионална машина и 2 фризера, побиращи едва по 70 кг пакетиран лед. Това бе само началото. Благодарение на нашите усилия и на доволните ни клиенти – най-голямата верига супермаркети в града и повечето варненски заведения (дискотеки, клубове, барове, кафенета, ресторанти), както и компании за кетъринг и организатори на събития, ние успяхме да развием производствения процес през всички тези години.

Днес, нашата компания North Pole Ice, предлага една професионална услуга на високо ниво и то целогодишно, без почивен ден. Това ни прави стабилни партньори на вашия бизнес. Услугата, която предлагаме е със затворен цикъл: Производство – Пакетиране – Съхранение – Дистрибуция. Извършваме всичко сами. По този начин можем да контролираме всеки един от процесите, и така гарантираме качествен краен продукт на 100%, доставен до указаното от вас място.

Нашата фабрика за лед е оборудвана с висок клас професионална техника за производството и съхранението на продукта. Водата, която превръщаме в лед е тройно филтрирана и това се доказва от ежемесечните тестове, които се извършват от агенцията по безопасност на храните в град Варна.

Доставката на лед извършваме с хладилен транспорт. Така гарантираме, че ще получите напълно качествен продукт, готов за употреба.

Ако вие сте собственик на заведение, организатор на сватби, концерти или други събития, и имате нужда от лед на кубчета, който да ви бъде доставен бързо и независимо по кое време на денонощието, свържете се с нас. Доверете ни се, както го правят десетки наши клиенти всеки ден.

Call Now Button